Surinaamse Atletiek Bond
Affiliated to : IAAF, CONSUDATLE, CACAC, SOC

Crossloop te zanderij

Het is weer jaren geleden dat de SAB een crossloop organiseerde te zanderij. Als jaarafsluiting willen wij op 19 december deze loop die bij velen van u niet bekend is weer nieuw leven in blazen. De lokatie is het Jan Starke opleidingscentrum te Zanderij. Van oudsher wordt deze activiteit op deze lokatie gehouden.
Het doel van deze loop is voor de SAB van groot belang, omdat zij nationaal atleten in de gelegenheid stelt om aan een ECO evenement deel te nemen. Ook wordt het atletiek competitie jaar ontspannen afgesloten.
Het parcours door savanna zand van ongeveer 2.5 km lang loopt door het bos, door kreken en over obstakels die de commissie Crosscountryloop heeft uitgezet.

De SAB is voornemens om aan de nrs 1 t/m 3 van elke categorie een medaille uit te reiken en als extra prijs voor de nrs 1 een bijzondere prijs.
Wij zijn al geruime tijd bezig met de voorbereidingen van dit prachtige evenement en kijken samen met andere actoren nu al uit naar deze dag.
Met uw ondersteuning zal deze Crosscountryloopvoor alle leden een mooie afsluiting worden van het seizoen 2015.

U ontvangt binnenkort een inschrijfformulier met de uiterste datum van inschrijving en instruktie hoe de bijdrage kan worden voldaan mits wij een sponsor hiervoor vinden.

Hieronder leest u meer bijzonderheden over dit evenement. Heeft u toch nog vragen aarzel dan niet deze te stellen aan mevr. Jenny Cheuk A lam bereikbaar op het telefoonnummer 8755554 of via email: jecheuka@hotmail.com
Wij rekenen op een maximale deelname van uw vereniging.

Namens de SAB
Commissie Crosscountryloop
Jenny Cheuk A lam
Voorzitter